faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconMet 12 vestigingen in Nederland favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

vandervalk degroot veilig werken langs
15 maart 2018

Van januari tot en met april 2018 volgen 119 medewerkers van vandervalk+degroot de cursus ‘Veilig werken langs de weg’ bij DON Opleidingen.

Werken op de openbare weg kan gevaarlijk zijn. Het is van groot belang om het overige verkeer zo min mogelijk te hinderen en tegelijkertijd te zorgen voor de veiligheid van andere verkeersdeelnemers. Vandervalk+degroot heeft verschillende soorten voertuigen die we in allerlei verkeerssituaties moeten kunnen positioneren. Onze medewerkers leren in de cursus ‘Veilig werken langs de weg’ op een praktische wijze oplossingen toe te passen om met deze verkeerssituaties om te gaan. Natuurlijk komt ook de wetgeving aan bod. Na de cursus ontvangen de medewerkers een certificaat dat vijf jaar geldig is.

Het volgen van deze training komt voort uit ons veiligheidsbeleid. Wij werken veilig of we werken niet. Ons doel is dat al onze medewerkers altijd eerst aan hun eigen veiligheid en die van hun collega’s denken. Het volgen van deze cursus wordt ook voorgeschreven in de BRL K10014 (reinigen van riolen, putten en kolken) en BRL K10015 (inspecteren van rioleringsobjecten).

vandervalk degroot veilig werken langs

vandervalk degroot veilig werken langs

 

 

Projecten

Vestigingen

Vestiging Nederland

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot